Een traditionele school voor karate en iaido.
Van iedereen die je ontmoet kan je iets leren.

Gratis Workshop Karate

Iedereen die gratis kennis wil maken met karate is op woensdag 18 september welkom in de gymnastiekzaal van het Jordan Montessori Lyceum aan de Jordanlaan 3 in Zeist. Budo Stichting Dokan organiseert een Mini Workshop Karate van 19.30 uur tot 20.30 uur. Ook worden er kleine demonstraties karate gegeven door leerlingen en docenten van Dokan. Jong en oud zijn welkom.

Karate is een ideale sport voor iedereen die iets aan zelfverdediging en de conditie wil doen. Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen karate te beoefenen? Kom een keer mee doen of doe mee aan de mini workshop karate en ervaar zelf hoe uitdagend de oude kunst is. Wij trainen iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur  en de jeugd op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de gymzaal van het Jordan Montessori Lyceum aan de Jordanlaan 3 in Zeist.

Dokan is een non profit budo school waar karate en iaido wordt onderwezen. Onze dojo (karate- en iaido-school) kenmerkt zich door een open en vriendelijke sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen jong en oud hier zijn plek kan vinden. We begeleiden je vanaf je eerste les.

Train met ons mee! Ervaar het bijzondere karakter van onze school en kom langs!

Je kan je voor een proefles aanmelden, maar je mag ook zo een keer langskomen.

Zie voor meer info onze info-pagina of bel 0624717263.

dokan karate vuisten