Een traditionele school voor karate en iaido.
Van iedereen die je ontmoet kan je iets leren.

Vertrouwenscontactpersoon

     

Tomas van Hemert
De Stichting Dokan heeft een vertrouwenscontactpersoon. Met hem kunnen zaken besproken worden die je mogelijk niet kan, of wil bespreken met de leraren of mede-karateka of iaidoka. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan agressie, intimidatie of pesterij. Tomas kan jou in een gesprek helpen om de juiste route te vinden, of de juiste hulp voor jouw probleem.

Tomas is als karatedocent een vertrouwd en gewaardeerd gezicht binnen onze Stichting Dokan. Hij is bij de NOC*NSF Academie voor Sportkader opgeleid tot vertrouwenscontactpersoon in de sport.  Door hulp te bieden en vertrouwelijk met informatie om te gaan zorgt hij samen met jou voor een veilige sportomgeving. Op onze pagina over leraren kun je meer lezen over Tomas en zijn drijfveren.

Contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon
Tomas is, in deze rol, maandagavond en woensdagavond vroeg aanwezig en kan dan gemakkelijk aangesproken worden. Tomas is via het vertrouwelijke e-mailadres dokan.vcp@gmail.com te bereiken. Hierbij willen wij opmerken dat deze mail uitsluitend door Tomas geopend en gelezen kan worden. Uiteraard kan je ook via dit e-mailadres een afspraak maken met Tomas.

dokan tomasvanhemert karate vetrouwenscontactpersoon
Tomas van Hemert